Kalp spazmı geçirdi, Alanya gönderdi

Kalp spazmı geçirdi, Alanya gönderdi Kalp spazmı geçirdi, Alanya gönderdi
A- A+

Ulusal basın ve bazı yerel haber siteleri Senagalli forvet Khouma Babacar ile Boluspor’un anlaştığı şeklinde haberler yapsa da Kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı.

Öte yandan basının “gol makinesi” olarak Boluspor’a pazarlamaya çalıştığı 31 yaşındaki Babacar’ın, 2021 yılında Alanyaspor’da oynarken kamp spazmı geçirmesi sonrası takımdan gönderildiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz yıl tek bir maç bile oynamadan geçiren Babacar’ın bir önceki sene oynadığı maç sayısı ise sadece 3 oldu.

“Gol makinesi” olarak basın tarafından lanse edilen Babacar’ın gole hasret bir forvet olduğu ise rakamlar tarafından açık ve net görülüyor.

2021/2022 sezonunda Kopenhag formasıyla oynadığı 14 maçta 3 kere rakip filelere topu gönderebilen Babacar, kariyeri boyunca oynadığı 326 resmi maçta 94 gol attığı göz önünde bulunursa, vasatın çok çok altında bir forvet olduğu ortaya çıkıyor.

Sağlık problemi yaşayan ve vasatın çok altında bir forvet olan Babacar’ın özellikle ulusal basında da isminin Boluspor ile sık sık yazılması, futbolcuyu başka bir kulübe satmak için bir menajer oyunu olabileceği iddia ediliyor. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler